Algemeen

DWO Techniek

De letters DWO in de naam staan voor Daleman Werktuigbouw & Ontwikkeling.

Daleman

DWO Techniek is begin jaren tachtig opgericht door L.J. Daleman. Van freelance-service-monteur heeft hij het bedrijf met behulp van zijn broers opgebouwd tot een volwaardige machinefabriek. Nu is R.J. Daleman verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.

Werktuigbouw

DWO Techniek vervaardigt in opdracht van derden producten uit metaal en kunststof met behulp van conventionele en CNC gestuurde machines. Zowel voor de productie van kleine tot  grote series draai- en freeswerk in alle voorkomende metaal- en kunststofsoorten. Op specificaties van de klant levert DWO Techniek enkele onderdelen tot complete machines, voor de meest uiteenlopende branches. Verpakkingsmachines, transportbanden, inpakmachines enzovoort.

Ontwikkeling

Machines maken geen fouten, ze begrijpen alleen niet wat er van ze verlangd wordt. Soms beschikt een klant over een machine die "bijna" doet wat de klant er van verwacht. DWO Techniek is in staat de machine aan te passen zodat hij "helemaal" doet wat de klant verwacht.

Maar ook nieuwe machines zijn voor DWO Techniek geen probleem. Heeft de klant een idee van wat de machine moet kunnen doen. Bij DWO Techniek wordt het gerealiseerd! Van idee tot realisatie is alle capaciteit in huis. Wat niet gemaakt kan worden, moet nog uitgevonden worden!